Undervisere

Tryk her, hvis du vil læse mere om vores kommende kurser

ANN COOLS

Ann Cools er en fremtrædende frontfigur i nyere tids skulderforskning på rehabiliteringsområdet. Hun er uddannet fysioterapeut fra 1986, PhD fra 2003 og arbejder i dag som underviser og forsker på Universitetet i Gent i Belgien. Hun arbejder desuden i klinisk praksis og har stor indflydelse på uddannelse af nye fysioterapeuter i Belgien. Hun har gennem de sidste 10-15 år publiceret adskillige artikler og skrevet flere kapitler i diverse lærebøger.

Hun afholder løbende kurser i skulderrehabilitering både nationalt og internationalt. Ann Cools er medstifter af den europæiske skulder/albue forening for fysioterapeuter (EUSSER.org), hvor hun var præsident fra 2008 til 2012. Ann Cools er en kæmpe international kapacitet inden for skulderrehabiliteringsområdet, og vi er derfor utrolig glade for at have hende tilknyttet som underviser i vores kursusrække.

JEREMY LEWIS

Jeremy Lewis er uddannet fysioterapeut. Han bærer desuden titler som Professor, Msc (muskulotal fysioterapi) og har et diplom i sportsfysioterapi. Jeremy Lewis arbejder som forsker, i klinisk praksis samt i det offentlige engelske sundhedsvæsen. Han mestrer ultralydsscanning og giver guidede injektioner. Jeremy har herudover en særlig viden inden for “frossen skulder”-området samt stor interesse og viden indenfor de seneproblematikker, der opstår i cuff, biceps og i form af tennisalbuer. Han har afholdt over 350 kurser/foredrag, hvor han deler ud af sin altid opdaterede viden fra international samt egen forskning.

ANJU JAGGI

Anju Jaggi (MSc, MCSP) er uddannet fysioterapeut fra University of East London i 1992. Hun startede på RNOHT (The Royal National Orthopaedic Hospital) i Stanmore i 1996 og udviklede hér en interesse og passion for skulderdysfunktion. Igennem de sidste 15 år har hun arbejdet tæt sammen med Senior Ortopædiske konsulenter med speciale i skulder og albue. Enheden er velkendt både nationalt og internationalt. Anju har en særlig interesse i skulderinstabilitet og har igennem årene forsket og udgivet studier inden for dette emne, og hun har været med-udvikler af de britiske retningslinjer for håndtering af skulderinstabilitet. Anju Jaggi har mange års erfaring som international foredragsholder om skulderdysfunktion- og instabilitet.   

JO GIBSON

Jo Gibson (MSc, MCSP) arbejder som klinisk specialiseret fysioterapeut ved Upper Limp Unit på Royal Liverpool Hospital. Jo Gibson’s særlige forskningsinteresser retter sig især mod skulderinstabilitet og motorisk læring. Hun er medforfatter på GOST, som er en vejledning for ortopædkirurger og fysioterapeuter vedrørende operative og postoperative tilgange til OE-patienter. Udover sit arbejde på Royal Liverpool Hospital arbejder Jo Gibson som konsulent inden for eliteidræt. Jo Gibson afholder løbende nationale og internationale foredrag om rehabilitering af skulderen, hvor hun sammenkæder den nyeste evidens med sin kliniske praksis. Jo Gibson formidler sin store viden på en forståelig måde til deltagerne, samtidig med at hun undervejs formår at give dem brugbare ”tips og tricks” til brug i deres videre arbejde.

MIKE STEWART

Mike Stewart er uddannet fysioterapeut og gæstende universitetslektor med over 15 års erfaring med håndtering af komplekse og vedvarende smertetilstande. Hans nyligt offentliggjorte artikler har fået international ros fra de førende navne i neurovidenskab. Mike Stewart’s undervisning er evidensbaseret, og han underviser en bred vifte af sundhedspersonale. Efter hans MSc i Fysioterapi og Praksis-baserede uddannelse på University of Brighton, er Mike Stewart fortsat med videre forskning på Ph.D-niveau med det sigte at fremme vores viden og forståelse af smerte.

ADAM MEAKINS

Adam Meakins er en internationalt anderkendt idrætsfysioterapeut fra England med speciale i skulderskader. Han arbejder til dagligt i privat praksis og “National health service” og har tidligere arbejdet for Watford Football Club. Derudover deltager Adam løbende i diverse forskningsprojekter, og han har startet sin egen fysioterapi-podcats under navnet; “The NAF Physio Podcast”. Desuden er Adam meget aktiv på Twitter som “The Sports Physio”. Adam mener, at mange fysioterapeuter over-komplicerer skulderundersøgelse- og behandling og generelt praktiserer for meget ikke-evidensbasseret fysioterapi. Dette forsøger han at gøre op med via sin podcast og  kurser.

RICHARD DAHAN

Rickard Dahan er fysioterapeut med speciale inden for idrætsmedicin.

Rickard har selv været aktiv fodboldspiller i blandt andet Malmø FF og Landskrona i Allsvenskan. Igennem sin karriere som fysioterapeut har han arbejdet med idrætsfolk på højeste niveau. Derudover afholder han kurser og foredrag, vedrørende undersøgelse / diagnostik og rehabilitering med fokus på underekstremiteten.

I perioden 1997-2003 arbejde Richard Dahan som fysioterapeut for det svenske håndboldlandshold. Derudover har han været medicinsk ansvarlig i fordboldklubben Malmø FF samt fysioterapeut for det svenske herrelandshold i fodbold.