Privatlivspolitik:

Hvem er vi:

Skulderteam Ballerup I/S – omfatter Fysioterapikurser.dk
CVR-nummer 36742135
Adresse c/o Peter Rogge / Kenneth Holte / Martin Bjerg
Bakketoften 14 A 2760 Måløv
Startdato 11.08.2015

I det følgende kan du læse om vores datasikkerhedsanordninger og tiltag.

Vi sørger løbende for at være opdaterede til gældende lovgivning og såfremt vi foretager ændringer i procedurer vil vi gøre det tydeligt klart på hjemmesiden.

Senest opdateret maj 2018.

Hvis du har spørgsmål til, hvilke oplysninger vi har registreret og behandler om dig, og /eller hvis du ønsker at få, udleveret, rettet eller slettet oplysningerne, eller helt andre spørgsmål vedr. datasikkerhed bedes du kontakte mail@fysioterapikurser.dk, Her kan du se reglerne for behandling af personoplysninger samt rette evt. klager over behandling af data mm. (alt hvad der drejer sig om behandling af personoplysninger): www.datatilsynet.dk.

Hvilke oplysninger indsamler vi: – Når du tilmelder dig et kursus:

Her indsamler vi oplysningerne: navn, arbejdsplads, bolig, tlf. og mailadresse (oplysningsskemaet du udfylder når du tilmelder dig kurset).

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev:
Navn og mailadresse Vi bruger kun dine oplysninger i henhold til datalovgivningen og vi opbevarer dem (se mere nedenfor) men udleverer dem ikke til andre / 3.part. Til opbevaring af dine oplysninger bruger vi databehandlere. Læs mere om disse nedenfor.

Hvor gemmer vi oplysningerne:

– Når du har tilmeldt dig et kursus: Vi gemmer dine oplysninger i vores regnskabsprogram ”Dinero” som er her vi udskriver og afsender regninger fra. Vi gemmer oplysningerne i 5 år således at vi kan dokumentere vores omsætning over for myndigheder. Vi videregiver ikke dine oplysninger eller bruger dem til reklame / markedsføring mm.

– kun til regnskab. Vi har en databehandler aftale med Dinero. Her kan du læse mere om Dineros sikkerhedsprocedurer mm. https://dinero.dk/sikkerhed/ Derudover gemmes ovenstående oplysninger i et”Microsoft word” ark (Microsoft office 365 program: Link til microsoft databeskyttelse: (https://privacy.microsoft.com/da-dk) Det er ikke muligt at få en individuel databehandleraftale med Microsoft men ved nedenstående link kan du læse om Microsoft’s grundlag for databehandling; Det der er relevant i forhold til databehandling findes på side 8-15 og i bilag 3 og 4. https://www.microsoft.com/en-us/licensing/product-licensing/products.aspx Dokumentet gemmes på vores virksomhedscomputer (som opbevares på vores virksomhedsadresse), mhp. hurtigt at kunne kontakte kursusdeltagere inden et kursus samt dokumentere deltagere på vores kursus som efterfølgende måtte mangle noget hjælp fra os i form af diplomer / kursusbevis mm. Og vi sender en ”tak for sidst” kursusmail ud efter kurset med information og evt. forespørgsel om feedback fra vores kursister.

One-mail: Når du sender os en mail / kontakter os eller tilmelder dig et kursus kommer mail i vores one-mails. Disse mails gemmer vi indtil de flyttes over i vores andre programmer (se ovenfor) Vi har en databehandleraftale med dem. Link til ONE mail og web sikkerhedspolitikker: https://www.one.com/da/info/fortrolighedspolitik

– Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev: De oplysninger vi gemmer på dig i forbindelse med nyhedsbrevet er dit navn og mail adresse og alle oplysninger bruges udelukkende til at sende nyhedsbrevet ud. Oplysningerne gemmer vi i Mailchimp som er det firma hvorigennem vi udsender vores nyhedsbreve. MailChimp er certificeret sv.t. Privacy Shield anordningen imellem EU og USA og vi har en databehandleraftale med dem. Link til Mailchimp terms of use og private policy (https://mailchimp.com/legal/privacy/ og https://mailchimp.com/legal/terms/

Hvordan bruger vi oplysningerne:

– Tilmeldt nyhedsbrev: oplysningerne bruges til at udsende nyhedsbrevet – Tilmeldt kursus: oplysningerne bruges som regnskabsdokumentation, kontakt til kursister inden kursusafholdelse, kursusfeedback samt hjælp med manglende dokumenter efter kursusafholdelse (se mere ovenfor). – Cookies: Vores hjemmesideprogram indsamler automatisk antal besøgende / tid / sted mm. ved besøg på hjemmesiden. Vi har dog ingen cookies ift at indsamle data på den enkelte besøgende ift reklame eller andet. Dine rettigheder og sikkerhed: Sikkerhed: kun medarbejdere med tilladelse samt et specifikt arbejdsrelevant formål kan tilgå dine oplysninger som tillige beskyttes af kode. Computeren hvorpå vi gemmer oplysningerne lokalt (i forhold til ovenfor omtalte excell ark) er desuden kodebeskyttet og opbevares på vores virksomhedsadresse. Dine rettigheder: Det er vigtig for os at vi overholder alle regler og dine rettigheder er gældende svt. lovgivningen: retten til indsigt, retten til at gøre indsigelser, få rettet forkerte oplysninger, sletning, begrænsning af behandling / vælge hvordan / hvor meget vi må bruge din data til, udlevering af data, særlige betingelser fra din side: Du har altså altid ret til at få oplyst hvilke informationer vi har gemt på dig, eller få slettet, ændret samt udleveret disse. Det kan du gøre ved at kontakte os på mail@fysioterapikurser.dk

Du kan afmelde dig vores nyhedsbrev (og derved undgå at blive kontaktet med reklamer mm.) ved at afmelde i selve nyhedsbrevet eller skrive på ovenstående mail. Du kan skrive til os hvis du har særlige betingelser vedrørende dine data eller begrænsninger ift. vores brug af disse.

Du har ret til at klage til datatilsynet hvis du ikke oplever vi honorerer gældende lovgivning. Se link til datatilsynet øverst i dette dokument.