Copenhagen Shoulder Conference

Oplev førende internationale eksperter live i København!

Vi kan med stor glæde præsentere vores første internationale skulderkonference med nogle af verdens stærkeste skulder kapaciteter.

Snyd ikke dig selv for en unik dag med spændende præsentationer og den nyeste viden!

Program for dagen

Se programmet her

Med et års Corona-forsinkelse ligger Professionshøjskolen Metropol i Købehavn Fredag d.12 november 2021, lokaler til vores længe ventede skulderkonference hvor du kommer til at høre 7 internationale eksperter tale om hver sit emne inden for skulderområdet.

Pga. Corona har vi måtte ændre det oprindelige program en smule således at 2 af underviserne vil fremlægge via en optaget præsentation.

Lyn Watson kan ikke komme til København på grund af de strenge udrejse restriktioner i Australien. I stedet vil hendes kollega Sarah Warby lave en optagelse af hendes præsentation om ”Multidirectional Instability: complexities surrounding classification, diagnosis and treatment” på vegne af Lyn Watson og The Melbourne Shoulder Group. Efter præsentationen vil Sarah være med ”live” online fra Melbourne for at svare på spørgsmål fra jer i København.

Jeremy Lewis er desværre også blevet forhindret I at komme til København, men han vil også lave en optagelse af præsentationen ”Frozen Shoulder: dont bel eft out in the cold!” som vil indgå i programmet og blive vist til jer på dagen.

Som kompensation for at Lyn og Jeremy er blevet forhindret i at komme til København har vi arbejdet hårdt for, at få en ekstra underviser, som vi kan flyve ind til København på dagen. Det er lykkes os, at få Chris Littlewood fra England til at holde to oplæg om rotatorcuffen; New Horizons for People with Shoulder Pain – 2000 years later” og Rehabilitation following Rotator Cuff Repair – individualized or standardized, early or delayed”

Vi er meget stolte af dette super stærke line-up, og at vi nu kan tilbyde jer syv internationale kapaciteter på skulderområdet, hvor fem af dem kommer til København og to af dem via video præsentationer.

Vi glæder os virkelig meget til denne dag i skulderens tegn og til at se dig på konferencen.

Kenneth, Peter og Martin

 

 

Generelt ift. den aktuelle Coronasituation:

Vi følger løbende med i myndighedernes anbefalinger og restriktioner og vi gør alt hvad vi kan for at tage forholdsregler så vi kan gennemføre vores arrengementer på sikrest mulig måde.

Såfremt det alligevel ikke kan lade sig gøre at afholde et arrangement, vil vi naturligvis returnere alle indbetalte beløb. Vi vil dog ikke kunne dække andre udgifter end kursusgebyret (f.eks. transport, hotel, tabt arbejdsfortjeneste osv).

Mange hilsener
Kenneth, Peter og Martin
Fysioterapikurser.dk

 

Praktisk information:

Pris:
Normalpris 1500 kr
Studerende 750 kr
Sted:
Professionshøjskolen Metropol
Sigurdsgade 26
2200 København N

Dato:
Fredag 12. November 2021

Jeremy Lewis

Ann Cools

Anju Jaggi

Klaus Bak

Jo Gibson

Chris Littlewood

Sarah Warby