KONFERENCEN UDSKYDES TIL 2021

Vi har over de seneste uger og måneder været i tæt dialog med vores undervisere til konferencen og desværre har vi måtte konkludere, at afholdelsen i år ikke kan lade sig gøre.

Vores undervisere fra England, Belgien og Australien kan ikke rejse, sådan som situationen ser ud i de respektive lande ift. den aktuelle opblussen af Corona.

Vi har derfor valgt at udskyde konferencen til 2021. Den nye dato bliver fredag d.12 november 2021 og fortsat på Metropol i København.

Som tilmeldt er du fortsat sikret plads på konferencen til næste år. Vi sørger for at alle reservationer bibeholdes og pladserne spærres, så hvis du stadig ønsker at deltage, skal du ikke gøre yderligere.

Såfremt du ønsker at afmelde konferencen, vil vi naturligvis refundere din indbetaling. Du skal skrive til os med dit navn, adresse samt kontooplysninger senest d. 13/11 2020 og vi vil tilbageføre beløbet. Skriv til mail@fysioterapikurser.dk

Vi er meget kede af at måtte tage denne beslutning, men vi føler at det er det eneste rigtige at gøre i denne svære situation. Vi håber på jeres forståelse og at I alle har lyst til at bakke op om konferencen til næste år.

 

De bedste hilsner

Martin, Kenneth & Peter

 

Program for dagen:

Se programmet her

Generelt ift. den aktuelle Coronasituation:

Vi følger løbende med i myndighedernes anbefalinger og restriktioner og vi gør alt hvad vi kan for at tage forholdsregler så vi kan gennemføre vores arrengementer på sikrest mulig måde.

Såfremt det alligevel ikke kan lade sig gøre at afholde et arrangement, vil vi naturligvis returnere alle indbetalte beløb. Vi vil dog ikke kunne dække andre udgifter end kursusgebyret (f.eks. transport, hotel, tabt arbejdsfortjeneste osv).

Mange hilsener
Kenneth, Peter og Martin
Fysioterapikurser.dk

 

Praktisk information:

Pris:
Normalpris 1500 kr
Studerende 750 kr
Sted:
Professionshøjskolen Metropol
Sigurdsgade 26
2200 København N

Dato:
Fredag 13.  November 2020
NY DATO: Fredag 12. November 2021

Jeremy Lewis

Ann Cools

Lyn Watson

Anju Jaggi

Klaus Bak

Jo Gibson